artikel

Luciana Silva Rosso: Frankie’s lunch

Horeca

Solid Vision, Rijswijk

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Sallands zonnepit 2 130 €1,40 €2,80
Magere yoghurt 50 21 €0,79 €0,04
Olijven tapenade 200 62 €6,50 €1,30
Rucola 200 11 €9,60 €1,92
Basilicum gefrituurd 15 30 €1,50 €0,02
Pesto kaas 15 208 €13,60 €8,16
Gemarineerde roma tomaatjes 300 60 €10,00 €3,00
Koppert cress €0,00 €0,00
<B>Totaalprijs </b> €17,24
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €1,72
<B>Verkoopprijs per broodje</B> €4,50

Bereidingswijze:

Marineer de tomaatjes met zeezout, tijm, rozemarijn, gekneuste knoflook en olijfolie. Laat ze vervolgens in een oven op 50 graden drogen. Snijd het Sallands zonnepitbrood in dikke boterhammen. Besmeer ze met olijventapenade en beleg ze met dikke plakken pesto kaas en de rucola. Garneer af met gemarineerde tomaatjes en gefrituurde basilicum.