artikel

1 en 2 november<BR> Pasar Malam Rijswijk

Horeca

Exotisch eten, muziek, dansshows en vele standjes zijn de ingrediënten voor de Pasar Malam Rijswijk. Op 1 & 2 november vindt in Rijswijk de 7e editie van deze Pasar Malam plaats.

1 en 2 november<BR> Pasar Malam Rijswijk

Van mineralen en wajangpoppen tot Indonesische cd’s en paragnosten

De populaire boeddhabeelden, houtsnijwerk, wajangpoppen, mineralen, Indonesische cd’s en dvd’s, cadeauartikelen, sieraden, kleding en bamboemeubelen zijn volop aanwezig. Ook zijn er enkele hand- en kaartlezers, astrologen en paragnosten die zich hebben toegelegd op het voorspellen van de toekomst.

Exotisch eten

Er zijn diverse restaurants aanwezig waar Indonesische specialiteiten verkrijgbaar zijn als Nasi Goreng, Gado gado, Ajam Pedis, Saté, Martabak en vele andere gerechten. Snacks als Risolles, Bapoa, Pisang Goreng, Tjendol, ijs en spekkoek zijn te proeven bij één van de snackstands.

Kookworkshop

Voor het eerste keer in de geschiedenis van de Pasar Malam Rijswijk is er de mogelijkheid om zelf echte Indonesische recepten te bereiden onder begeleiding van een kok tijdens de kookworkshops van Meatless.

Muziek & show

Éen van de belangrijkste onderdelen van de Pasar Malam Rijswijk is muziek & show. Beide dagen is er een podiumprogramma, dat dit jaar gepresenteerd wordt door Daisy Bernardus.

Op zaterdag en zondag openen Ferry & Diana Kusuma de Pasar Malam Rijswijk. Te gast is onder andere de zanger van ‘The Entertainers’ Edu Schalk, de dansgroep The Pacific Flowers, zangeres Theresia, dansgroep Bunga Melati, zanger Ulisses Tapilaha en de band The Nightbreakers.

Algemene informatie:

Locatie: Evenementenhal Rijswijk

Data: 1 en 2 november 2008

Openingstijden:

Zaterdag:12:00 – 22:00 uur

Zondag: 12:00 – 20:00 uur

Entreeprijs: Dagkaart: € 6,00

65+ en kinderen t/m 10 jaar: € 4,00

Evenementenhal Rijswijk ligt aan de Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH) en is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Met het openbaar vervoer: vanaf station CS en HS of station Rijswijk: HTM tram 17 of Connexxion bus 130. Met de auto: A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid, afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Parkeergarage € 4,00 per dag en er zijn gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er mogen geen huisdieren naar binnen.

Meer informatie: www.evenementenhalrijswijk.nl