artikel

Verhoog omzet met menu’s

Horeca

Snackmenu’s winnen aan populariteit in de horecabranche. Ze bieden gasten een volledige en uitgebalanceerde maaltijd en ze werken voor horeca-ondernemers omzetverhogend.

Verhoog omzet met menu’s

Oosterse menu’s stijgen in populariteit

Vergroot de omzet door veelzijdige menu’s te maken. Varieer regelmatig met de samenstelling en ondersteun de menu’s met een actie (bijvoorbeeld ‘menu van de maand’). Promoot de menu’s met smakelijke en kleurrijke afbeeldingen en publiceer deze prenten op de meest in het oog springende plaats in de onderneming.

Probeer minder succesvolle producten te betrekken bij een bewezen menu. Denk daarbij aan slecht verkochte producten met hoge winstmarges, de zogeheten ‘slapers’. Meng verder een regionale smaak of product in het menu. Geef het menu daarbij een kenmerkende regionale naam.

Voorbeelden menu’s met frikandellen 2006

Menu-plates met frikandellen 2007

Bekroonde snackmenu’s uit 2001

Bekroonde snackmenu’s uit 2002

Bekroonde snackmenu’s uit 2003

Bekroonde snackmenu’s uit 2004

Bekroonde snackmenu’s uit 2005

Bekroonde snackmenu’s uit 2006

Bekroonde snackmenu’s uit 2007

Bekroonde salades uit 2006

Bekroonde salades uit 2007