artikel

<B>14 t/m 16 januari</b><BR>Vakbeurs Facilitair

Horeca

Facilitair management en gebouwbeheer; twee onderwerpen die op 14, 15 en 16 januari 2009 uitgebreid onder de aandacht worden gebracht. In de Brabanthallen in Den Bosch vinden dan de elfde editie van vakbeurs Facilitair en de zesde editie van vakbeurs Gebouw plaats. De organisatie is in handen van HoLaPress Communicatie.

Bezoekers kunnen op de beurzen niet alleen informatie vergaren op honderden stands maar ook door kennisbijeenkomsten bij te wonen. Op de stands treffen zij een varieteit aan producten en diensten aan. Van kantoormeubilair tot betonreparatie en van koffiekopjes in huisstijl tot het herstellen van glasschade. Op de kennisbijeenkomsten, een international conference, symposia, workshops en themapresentaties, komen onder meer onderwerpen als DBFMO, energie, MVO en de Facility Performance Monitor aan bod. De organisatie van het international conference, de symposia en de workshops is in handen van HoLaPress Congresbureau, de themapresentaties worden gegeven door standhouders. Aan deelname aan de bijeenkomsten van het congresbureau zijn kosten verbonden, de themapresentaties kunnen kosteloos worden bijgewoond.

Gratis toegankelijk

Na registratie zijn de vakbeurzen gratis toegankelijk. Voorregistreren is mogelijk op www.vakbeursfacilitair.net en www.vakbeursgebouw.net. Op woensdag en donderdag zijn de beurzen van 10.00 tot 19.00 uur geopend, op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over de evenementen kunnen belangstellenden op de websites terecht.