artikel

Uw tips

Horeca

Of het nou gaat om het ‘ontduiken’ van het verbod of een vindingrijke oplossing voor het buiten roken of de rookruimte, hier kunt u al die mooie oplossingen delen. En misschien is uw tip goud waard want de beste tip wordt door Misset Horeca beloond!

Uw tips

Het rookverbod vraag veel van de creativiteit van u en uw collega-ondernemers. Of u het nou zelf op kleine schaal uitvoert, uw oplossing professioneel laat produceren in grote aantallen of er al patent op heeft aangevraagd, en of u het idee daadwerkelijk gaat uitvoeren, of dat het slechts bij een creatief hersenspinsel blijft, deel het hier met uw collega’s!

Later dit jaar buigt een jury van Misset Horeca zich over alle binnengekomen tips, en zal de beste tip rijkelijk belonen. Waar die beloning uit bestaat, blijft nog even een verrassing, maar u kunt er zeker van zijn dat u er niet slechter van wordt.

Dus of u nou speciale rookdekentjes laat bedrukken, zelfbedieningstaps installeert in uw rookruimte of de goedkoopste installateur voor een nieuw afzuigsysteem weet,
laat het hieronder weten!

Keer hier terug naar de pagina Rookverbod