artikel

BIC: Optreden als adviserend specialist

Horeca

Samenwerking is de belangrijkste schakel tussen samen doelen stellen en het behalen van die doelstellingen. Aan samenwerking moet je ook blijven werken. Met speciale, lokale verpakkingen specifiek afgestemd op het foodservicekanaal wil BIC optimaal in spelen op wens van de consument.

BIC: Optreden als adviserend specialist

Met een tweede plaats in de categorie non food is BIC zeer tevreden. ‘ Als marktleider binnen stationery streven we er dagelijks naar om als adviserend specialist voor dit segment op te treden. Hierbij voorzien we onze afnemers van betrouwbare en professionele adviezen die het voor beide partijen mogelijk maken om omzetgroei te optimaliseren. Het blijven bieden van innovatieve en betrouwbare producten op de juiste plaats aan de juiste prijs heeft onze volle aandacht, aldus Edwin Voeten, Product Manager Writing Instruments & Marking Benelux.

Foodservice is voor BIC een belangrijk kanaal. ‘We proberen steeds weer een optimale productpresentatie voor dit kanaal te realiseren. Naast het aanbieden van de klassieke producten valt er veel groei te halen uit producten met een toegevoegde waarde. Dit geldt voor zowel onze stationery producten als onze aanstekers. Consumenten zijn niet altijd meer op zoek naar het goedkoopste product want eigenschappen als betrouwbaarheid, gebruiksgemak en comfort spelen een steeds belangrijkere rol. We investeren ook in de samenwerking met onze partners. Daarbij streven we altijd naar verbetering.