artikel

Bier-spijscombinatie met Dobbele Java

Horeca

Dobbele Java/halve maan, 6,5% Toelichting van Bart de Bree: Mooi bier, donker moutig en mooie rijpe tonen, licht bitter. Gerookte ganzenlever, geparfumeerd met specerijen en appelstroop Gerookte ganzenlever Ingrediënten: 1 liter neutrale pekel specerijenmengsel rookoven Bereidingswijze: Pekel de hele ganzenlever 24 uur in een koude pekel. Wrijf de lever in met uw eigen specerijenmelange. Rol […]

Dobbele Java/halve maan, 6,5%

Toelichting van Bart de Bree:

Mooi bier, donker moutig en mooie rijpe tonen, licht bitter.

Gerookte ganzenlever, geparfumeerd met specerijen en appelstroop

Gerookte ganzenlever

Ingrediënten:

  • 1 liter neutrale pekel
  • specerijenmengsel
  • rookoven

Bereidingswijze:


Pekel de hele ganzenlever 24 uur in een koude pekel. Wrijf de lever in met uw eigen specerijenmelange. Rol de lever in een passeerdoek en laat hem 2 uur koud roken. Laat de lever stevig worden en snijd er dunne tranches van. Serveer de tranches op toast met krentenbrood met een streepje appelstroop.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels