artikel

Fotoreportages spraakmakende concepten

Horeca

De horeca- en cateringbranche zit vol met opvallende, spannende en innovatieve concepten. De veelzijdigheid is enorm en het aantal neemt alsmaar toe. In het dossier ‘Concept in beeld’ vindt u een selectie van deze spraakmakende concepten. Gepresenteerd in een fotoreportage en gerangschikt naar sector. Hotels Thema- en designhotels blijven populair. De afgelopen tijd introduceerde mening […]

De horeca- en cateringbranche zit vol met opvallende, spannende en innovatieve concepten. De veelzijdigheid is enorm en het aantal neemt alsmaar toe. In het dossier ‘Concept in beeld’ vindt u een selectie van deze spraakmakende concepten. Gepresenteerd in een fotoreportage en gerangschikt naar sector.

Hotels

Thema- en designhotels blijven populair. De afgelopen tijd introduceerde mening hotel een nieuw en spannende concept. Spraakmakende foto’s vindt u in het dossier Concept in Beeld.

Restaurants

Veel restaurants kiezen voor een strak en stijlvol interieur. Ook de inrichting van terrassen kunnen op veel aandacht rekenen. Bekijk de kleurrijke en spectaculaire foto’s in het nieuwe dossier.

Cafés

Opvallende en bijzondere concepten maken steeds vaker het verschil in caféland. Ondanks de relatief korte levensduur van themakroegen, blijken ze met een goede aanpak rendabel. Voorbeelden vindt u in het dossier Concept in Beeld.

Naar Concept in Beeld