artikel

Horeca.nl/ mbo roadshow

Horeca

rightway tourBen jij nu nog horecastudent binnen het mbo-onderwijs, maar begeef jij je binnenkort richting de arbeidsmarkt? De MyChoice campagne van het Horeca Branche Instituut helpt je op weg via de horeca.nl/ mbo roadshow.

Wat kun je verwachten van een bezoek van de horeca.nl/ mbo roadshow?

Tijdens een interactieve les wordt je gestimuleerd om na te denken over je horecaloopbaan. Centraal staan de vragen: Wie ben ik?, Wat kan ik? en Waar wil ik naar? Via interviews met verschillende horecatoppers wordt je meegenomen in hun levensverhaal en carrière. Deze succesvolle professionals zijn het levende bewijs dat je het, met de juiste spirit, heel ver kunt schoppen in de bedrijfstak horeca. Via interessante stellingen en een uitdagend spelelement wordt je gemotiveerd na te denken over je verdere ontwikkeling binnen het vak. Zoals één van de horecatoppers verwoorde: Als je een carrière wilt moet je er ook wat voor doen. Dan zijn de mogelijkheden onbegrensd!

Een korte impressie van reacties van leerlingen die hebben deelgenomen aan de horeca.nl/ mbo roadshow:

  • ‘Ik weet nu dat ik vooral in mezelf moet geloven!”
  • “Het heeft me echt aan het denken gezet”
  • “Leuke presentatie, goed gepresenteerd. Leuk om te zien en te horen hoe mensen uit het bedrijfsleven hun doel hebben bereikt”
  • “Goed in elkaar gezet en vette graphics!”
  • “Op deze manier denk je op een andere manier over je toekomst na, over wat je wilt en gaat doen!”

Wil jij ook een bezoek van de horeca.nl/ mbo roadshow? Vraag je decaan/docent dan gratis de de horeca.nl/ mbo roadshow te boeken via >> Horeca.nl >> MyChoice >> Mbo roadshow.