artikel

Japans puur & eenvoudig

Horeca

Japans puur & eenvoudig

Japans puur & eenvoudig

LESJE JAPANS KOKEN

De Japanse keuken heeft al enkele jaren geleden aan populariteit gewonnen. Voor wie ermee aan de slag wil, doet er goed aan het boek Japans, Puur & eenvoudig aan te schaffen. Hierin geeft Kimiko Barber, een Japanse die in Engeland woont, haar kookgeheimen prijs. In het voorwoord benadrukt de auteur (nogmaals) dat Japans eten gezond is. Daarnaast is het -zoals de ondertitel terecht uitdrukt- puur en eenvoudig.

De gerechten zijn smaakvol en in een Japanse sfeer gefotografeerd en hier en daar voorzien van instructieve foto’s. Erg praktisch dus. Er staat niet alleen in hoe je susirijst maakt maar ook het recept van teriyakisaus komt aan bod. Leerzaam is het hoofdstuk over etiquette. Slurpen mag als je noedels eet maar niet bij soep.

176 pagina’s, ingenaaid boek 241 x 241 x 13 cm, geillustreerd met kleurenfoto’s, ISBN 9789066115064.

Prijs : € 17,95

Bestellen>>>