artikel

Links

Horeca

Ministerie van Justitie Op de site van het Ministerie van Justitie vindt u onder andere informatie over het Bedrijfsplatform tegen roofovervallen, het aantal overvallen per sector van 1999 tot 2001 en ‘factsheets’ met adviezen per branche. MKB-Nederland MKB-Nederland organiseert een overvalpreventietraining speciaal voor kleinere bedrijven. U leert er het overvalrisico te beperken en een overvalsituatie […]

Ministerie van Justitie

Op de site van het Ministerie van Justitie vindt u onder andere informatie over het Bedrijfsplatform tegen roofovervallen, het aantal overvallen per sector van 1999 tot 2001 en ‘factsheets’ met adviezen per branche.

MKB-Nederland

MKB-Nederland organiseert een overvalpreventietraining speciaal voor kleinere bedrijven. U leert er het overvalrisico te beperken en een overvalsituatie te ‘hanteren’. U leert dus wat u wel en ook nadrukkelijk wat u niet moet doen. Ook wordt u getraind in paniekmanagement.

Opleidingnet.com

Omgaan met agressieve klanten en overvallers staat centraal bij de mkb-training van Opleidingnet. Zowel voor uzelf als voor uw personeel een goede cursus die bij u in het bedrijf wordt gehouden. U leert de overvaller minder gelegenheid te geven en hoe te handelen na een overval.

Polisvoorwaarden On Line

Weet u niet goed waar u voor verzekerd bent? Op deze website kunt u de polisvoorwaarden van alle bij het Verbond van Verzekeraars aangesloten maatschappijen checken. U hoeft alleen de maatschappij, de branche en een trefwoord in te voeren.

Misdaadmeter

Op de website van het Algemeen Dagblad vindt u een onderverdeling van alle misdrijven in 2002 naar regio en plaats. Nadat u zich (gratis) heeft geregistreerd, kunt u zien waar u de meeste kans heeft om overvallen te worden en ook in welke regio het vaakst wordt ingebroken.

Slachtofferhulp.nl

Het Bureau Slachtofferhulp is een landelijke organisatie die mensen helpt bij de emotionele en juridische afwikkeling van een misdrijf. De politie vraagt bij aangifte of er behoefte is aan contact met het Bureau Slachtofferhulp, maar u kunt ook zelf contact opnemen. Ook als het misdrijf een tijdje geleden is gepleegd.