artikel

Vis & Schelpdieren

Horeca

Vis & Schelpdieren

Vis & Schelpdieren

Alles wat u moet weten over de waterbewoners: recepten, stap-voor-stap instructies en technieken.

256 pagina’s, 30 x 23 cm, gebonden, geheel in kleur, Nederlandstalig

Prijs : € 19,95

Bestellen>>>

Een zeer uitgebreide gids met foto’s voor het herkennen van alle soorten – met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden. Verder bevat dit boek alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten – van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke, maar heerlijke kogelvis. Ook vindt u meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies; Recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonde maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.