artikel

Andalou

Horeca

4/10 tomatensap 3/10 sinaasappelsap 3/10 grapefruitsap 1 scheutje tabasco Bereiding: Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in tumblerglazen. Bestrooi de glazen met selderiezout en roer nogmaals door. Versier de glazen met een half plakje tomaat en een half schijfje sinaasappel.


  • 4/10 tomatensap
  • 3/10 sinaasappelsap
  • 3/10 grapefruitsap
  • 1 scheutje tabasco
  • Bereiding:

    Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in tumblerglazen. Bestrooi de glazen met selderiezout en roer nogmaals door. Versier de glazen met een half plakje tomaat en een half schijfje sinaasappel.