artikel

Deep Valley

Horeca

Ingrediënten 3/10 gin 3/10 blue curaçao 4/10 ananassap Bereiding Vul een groot glas met wat ijsblokjes. Voeg de ingrediënten toe. Doe er wat citroensap bij en leng aan met spuitwater. Roer het geheel goed door. Decoreer met een gedraaid reepje citroenschil en een gekonfijte kers. Dit is een verfrissende en kleurrijke longdrink met weinig alcohol.

Ingrediënten

 • 3/10 gin
 • 3/10 blue curaçao
 • 4/10 ananassap
 • Bereiding

  Vul een groot glas met wat ijsblokjes. Voeg de ingrediënten toe. Doe er wat citroensap bij en leng aan met spuitwater. Roer het geheel goed door. Decoreer met een gedraaid reepje citroenschil en een gekonfijte kers.

  Dit is een verfrissende en kleurrijke longdrink met weinig alcohol.

  Reageer op dit artikel

  Gerelateerde tags

  Lees voordat u gaat reageren de spelregels