artikel

Kom uit die dip

Horeca

Benodigdheden voor 48 koppen 10 gram groene thee 5 gram jasmijnbloemen 5 gram heemstwortel, gehakt 5 gram gedroogd hibiscusbloemen 5 gram gedroogde pepermuntblaadjes Meng alles door elkaar en bewaar in een luchtdichte bus op een droge, donkere plek. Bereidingswijze Doe een à twee eetlepels van het mengsel in 250 gram kokend water, laat het vijf […]

Benodigdheden voor 48 koppen

  • 10 gram groene thee
  • 5 gram jasmijnbloemen
  • 5 gram heemstwortel, gehakt
  • 5 gram gedroogd hibiscusbloemen
  • 5 gram gedroogde pepermuntblaadjes

Meng alles door elkaar en bewaar in een luchtdichte bus op een droge, donkere plek.

Bereidingswijze

Doe een à twee eetlepels van het mengsel in 250 gram kokend water, laat het vijf minuten trekken en zeef in dienst gewenst. Voor één persoon.