artikel

Kom uit die dip

Horeca

Benodigdheden voor 48 koppen 10 gram groene thee 5 gram jasmijnbloemen 5 gram heemstwortel, gehakt 5 gram gedroogd hibiscusbloemen 5 gram gedroogde pepermuntblaadjes Meng alles door elkaar en bewaar in een luchtdichte bus op een droge, donkere plek. Bereidingswijze Doe een à twee eetlepels van het mengsel in 250 gram kokend water, laat het vijf […]

Benodigdheden voor 48 koppen

  • 10 gram groene thee
  • 5 gram jasmijnbloemen
  • 5 gram heemstwortel, gehakt
  • 5 gram gedroogd hibiscusbloemen
  • 5 gram gedroogde pepermuntblaadjes

Meng alles door elkaar en bewaar in een luchtdichte bus op een droge, donkere plek.

Bereidingswijze

Doe een à twee eetlepels van het mengsel in 250 gram kokend water, laat het vijf minuten trekken en zeef in dienst gewenst. Voor één persoon.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels