artikel

Lekkerste Snackmenu’s 2006

Horeca

Untara Samsuria van Matahari FoodPalace in Haarlem is tijdens Horecava 2006 met zijn Mataharischotel eerste geworden in de vakwedstrijd Lekkerste Snackmenu 2006. Tweede werd Michael Schimmel van cafetaria Anytime Bargeres in Emmen, Tim Colijn van Colijn snacks-broodjes-vis in Rhenen ging met de derde prijs naar huis.

Lekkerste Snackmenu’s 2006

<L CODE=”C01″>Matahari schotel (Untara Samsuria) </L>
<L CODE=”C02″>Boeren Kinkel Menu (Michael Schimmel)</L>
<L CODE=”C03″>Vissertje (Tim Colijn)</L>
<L CODE=”C04″>Houthakkers Menu (Vincent Oud) </L>
<L CODE=”C05″>Picanto Taco Menu (Arnold Verboort) </L>
<L CODE=”C06″>Berelekker (Kay Stevense) </L>
<L CODE=”C07″>Tappas-Patattas (Jack Heijkoop) </L>
<L CODE=”C08″>Smiley Schotel (Bart van Scheijndel) </L>
<L CODE=”C09″>Kinder Kanjer Menu (Sebastiaan van der Heijden)</L>
<L CODE=”C10″>Baston à la Italiënne (Peter van Uden)</L>
<L CODE=”C11″>Kip op een stokkie (Dennis de Ket) </L>
<L CODE=”C12″>Kollner Sauerkraut Menu </L>
<L CODE=”C13″>Aloha Menu (Arno Groezen)</L>
<L CODE=”C14″>Werelds Kip Menu (Monique Rens)</L>
<L CODE=”C15″>Macho Menu (Karin Quispel)</L>
<L CODE=”C16″>Macho Pikant Menu (Jurjen Docter)</L>
<L CODE=”C17″>Kip Royal (Renskje Strating)</L>
<L CODE=”C18″>Donder en Bliksum (Yneke Postma) </L>