artikel

Prelude Cocktail

Horeca

Ingrediënten: 4/10 droge vermout 2/10 perziklikeur 1/10 gin 3/10 perziksap 1/2 theelepel honing Bereiding: Schenk alle ingrediëntenin een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in tumblerglazen. Versier de glazen met een schijfje perzik.

Ingrediënten:

  • 4/10 droge vermout
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 gin
  • 3/10 perziksap
  • 1/2 theelepel honing
  • Bereiding:

    Schenk alle ingrediëntenin een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in tumblerglazen. Versier de glazen met een schijfje perzik.

    Reageer op dit artikel

    Gerelateerde tags

    Lees voordat u gaat reageren de spelregels