artikel

Horecabond FNV

Horeca

De FNV Horecabond is met ruim 28.000 leden de grootste werknemersorganisatie in de horeca, recreatie en catering. Overleg met werkgevers met als doel het verbeteren van de positie van de werknemers is het belangrijkste uitgangspunt bij de activiteiten van de FNV Horecabond. De belangrijkste activiteiten zijn dan ook het afsluiten van CAO’s en controle op […]

De FNV Horecabond is met ruim 28.000 leden de grootste werknemersorganisatie in de horeca, recreatie en catering.

Overleg met werkgevers met als doel het verbeteren van de positie van de werknemers is het belangrijkste uitgangspunt bij de activiteiten van de FNV Horecabond. De belangrijkste activiteiten zijn dan ook het afsluiten van CAO’s en controle op de naleving ervan, het bevorderen van medezeggenschap in bedrijven, het behartigen van de belangen van leerlingen, het uitbannen van zwart geld en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.