artikel

Korting op Misset Horeca-abonnement en gratis Elsevier voor KHN-leden

Horeca

Leden van Koninklijk Horeca Nederland die een abonnement nemen op Misset Horeca ontvangen niet alleen een doorlopende korting van 25 procent op een abonnement voor Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Maar zij ontvangen ook een half jaar lang gratis het toonaangevende weekblad Elsevier. Daarnaast kunnen ze zich aanmelden voor gratis nieuwsbrieven.

Deze gezamenlijke actie van Koninklijk Horeca Nederland en Misset Horeca geldt voor alle nieuwe jaarabonnees op Misset Horeca die tot en met 30 september 2008 worden afgesloten via www.horeca.org/misset. Alleen al de korting van 25 procent kan een besparing opleveren van ruim € 58 per jaar. Een half jaar gratis het weekblad Elsevier vertegenwoordigt een waarde van bijna € 75.

Naast korting en Elsevier kunnen geïnteresseerden van de horeca- en cateringbranche ook gratis nieuwsbrieven in hun mailbox ontvangen. Misset Horeca verstuurt iedere maandag en woensdag rond het middaguur een nieuwsbrief vol met het allerlaatste horecanieuws. Daarnaast worden iedere twee weken nieuwsbrieven verstuurd over de catering-, hotel- en fastfoodbranche.

Kijk hier voor meer informatie over de bijzondere samenwerkingsactie.