artikel

6 tot en met 8 oktober<BR>Horeca Relatiedagen 2008

Horeca

Onder de noemer Horeca Relatiedagen worden in Hardenberg (22-24 september) en Gorinchem (6-8 oktober) horecabeurzen georganiseerd. ‘Rijswijk’ vervalt, want de Evenementenhal Rijswijk is sinds 1 juli gesloten.

6 tot en met 8 oktober<BR>Horeca Relatiedagen 2008

Van 22 tot en met 24 september in Hardenberg vindt alweer de 11e editie plaats in de Evenementenhal, die eigendom is van horecatycoon Hennie van der Most. Verdeeld over vier hallen zijn 240 exposanten present met snacks, dranken, uitrusting en toebehoren voor horeca, catering en instellingen. Vorig jaar kwamen hier volgens de organisatie zo’n 13.621 belangstellenden op af. Dat aantal heeft waarschijnlijk alles te maken met het fullservice-beleid. De organisatie verstrekt relatiekaarten aan standhouders, die ze uitdelen aan hun klanten om zoveel mogelijk beslissers uit de horeca naar het evenement te trekken. De relatiekaart geeft recht op gratis entree, drankjes, hapjes en vrij parkeren. Verder worden de exposanten bijgestaan in hun voorbereidingen. Hun stands worden door de organisatie opgebouwd en ingericht. Deze formule maakt het ook voor kleinere bedrijven mogelijk om aan de beurs deel te nemen. Een randprogramma ontbreekt op de Horeca Relatiedagen.

Website:www.evenementenhalhardenberg.nl