artikel

9 tot en met 11 februari 2009<BR>HorecaEvenTT 2009

Horeca

HorecaEvenTT beleeft in 2009 z’n tweede editie. De nog als ‘nieuw’ te bestempelen beurs wil zich profileren als dé noordelijke horecabeurs in het voorjaar. Het wordt gehouden in het gloednieuwe evenementencomplex van 18.000 m2, gelegen aan het TT-racecircuit in Assen. De hal ligt vlakbij de A28 en heeft 5000 gratis parkeerplaatsen.|

9 tot en met 11 februari 2009<BR>HorecaEvenTT 2009

De eerste editie van februari 2008 trok ruim 9000 bezoekers en daarmee is de organisatie – Mimicry Expo in samenwerking met TT Hall – zeer tevreden. Mede-initiatiefnemer Jan Vlap: ,,Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de bezoekers (78 procent) beslissingsbevoegdheid heeft als het gaat om aankoop en investeringen. Het selectieve bezoekersbeleid heeft gezorgd voor positieve reacties bij de exposanten. We verwachten in 2009 dan ook een breed scala aan regionale en landelijke leveranciers van horeca, grootkeuken en recreatie.’’

Randprogramma:

Koken krijgt een prominentere plaats op de beurs onder de noemer EvenTT-Culinair. Gestreden wordt o.a. om de Wynand Vogel Bokaal met een warme en koude klasse. De deelnemers hebben hun sporen in de wedstrijdwereld al ruimschoots verdiend. ‘Halfom’ is een kookwedstrijd waarbij een professionele kok en een liefhebber samen achter de kachel staan. Verder zijn er seminars en demonstraties op de beursvloer.