artikel

Breng uw terrasgast in beeld

Horeca

Terrassen. Voor de één een money-maker, voor de ander een ‘erbij-product’. Veel horecaondernemers worstelen met de aanpak van een succesvol terras. Investeren om een maximaal rendement eruit te slepen of proberen zonder al te veel inspanningen wat extra omzet mee te pikken? Hoe dan ook, maak voor een optimaal rendement de juiste keuzes.

Breng uw terrasgast in beeld

Haal een optimaal rendement uit uw terras door uw doelgroep exact in beeld te hebben. Houd daarom een terrasonderzoek. Hierdoor weet u precies wat uw gast wil, en niet wil. Geniet de terrasbezoeker van uw witbier, goede bediening of zitcomfort? Of waarom ploffen zoveel mensen bij uw buurman op het terras?

Met een gedegen terrasonderzoek krijgt u antwoord op deze vraag. Download hieronder vragenlijst, vul eventuele specifieke vragen aan en vraag terrasbezoekers binnenkort of ze even tijd willen spenderen aan het onderzoek. Vergeet niet een gratis drankje te serveren als dank voor de medewerking.

Download hier een (voorbeeld) vragenlijst

Reageer op dit artikel