artikel

Mijn internet: Albert Rouwendal

Horeca

Albert Rouwendal is General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Rouwendal kwam in 2007 weer naar Amsterdam waar hij eerder al werkzaam was als Executive Assistant Manager van het Amstel Hotel en Director of Operations van het Hilton Amsterdam.

Mijn internet: Albert Rouwendal

Profiel

Albert Rouwendal

Albert Rouwendal is General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Rouwendal kwam in 2007 weer naar Amsterdam waar hij eerder al werkzaam was als Executive Assistant Manager van het Amstel Hotel en Director of Operations van het Hilton Amsterdam.

Favoriete website:

Veel sites naast www.google.com na, gebruik ik vooral www.netvibes.com omdat ik daarop direct alle RSS feeds kan installeren, nieuws, mail en nog veel meer in een oogopslag kan volgen. Inclusief de ratings op de verschillende sites zoals Tripadvisor, Hotels.com etcetera.

Favoriete weblog:

Niet echt één speciaal. Wel lees ik af en toe de weblog van Bettine Vriesekoop in NRC.nl. Vaak leuke verhalen over China en Azië, waar ik jaren gewerkt heb. Daar heb ik ook Bettine leren kennen.

Favoriete forum:

Naast ons eigen moëvenpick intranetforu, vooral de verschillende forums binnen www.linkedin.com. Deze zijn vrij compact en vrij van reclame.

Favoriete social media:

LinkedIn en Palxo hebben eindeloze mogelijkheden, maar ik ben onlangs ook eens aan het twitteren geslagen. Ben nog niet volledig verslaafd.

Favoriete video(kanaal):

www.youtube.com.

Hier kan ik alles vinden, inclusief instructiefilmpjes en trainingen. Een simpele maar leuke tube vond ik onalngs ‘Chicken Head Tracking’.

Geheime internetip:

Moeilijk, maar ik vind www.tompeters.com nog steeds een frisse kijk op dingen hebben. De meer traditionele site is natuurlijk www.ehotelier.com, erg informatief, soms teveel.

Eerder verschenen:

Reageer op dit artikel