artikel

Het weekend van de Rollende keukens

Horeca

In het weekend van 6 en 7 juni 2009 zal de tweede editie van het Het weekend van de Rollende Keukens plaatsvinden op de Amsterdamse Westergasfabriek. Op dit terrein verzamelen zich op zaterdag en zondag tientallen mobiele keukens.

Het weekend van de Rollende keukens

Culinaire brandweerwagens, excentrieke vreetkarren, swingende cocktailcampers en high-tech pizzawagens vormen samen één groot openluchtrestaurant. Met passende mobiele muzikale begeleiding zal iedere lekkerbek tijdens dit culinaire evenement aan zijn trekken komen.

De toegang tot het evenement is gratis en de keukens zijn op beide dagen geopend van 13.00 – 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.rollendekeukens.nl.

Cateraars die al mobiele zijn of voor dit weekend een rollende keuken op de kop weten te tikken kunnen zich nog aanmelden via www.rollendekeukens.nl.

Reageer op dit artikel