artikel

Beste van twee werelden

Horeca

De wijnkaart van Auberge Nassau in Eindhoven bevat niet alleen wijnen uit klassieke wijnlanden maar ook uit de ‘Nieuwe Wereld’. Maître-sommelier Bert-Jan de Win heeft een voorliefde voor wijnen uit de zogenaamde Nieuwe Wereld. Favoriet is een Zuid-Afrikaanse van het wijnhuis De Toren waarin een Franse Bordeaux-druiven de smaakmaker zijn.

Beste van twee werelden

wijnkaart auberge nassau eindhovenDe wijnkaart van Auberge Nassau in Eindhoven bevat niet alleen wijnen uit klassieke wijnlanden maar ook uit de ‘Nieuwe Wereld’. Maître-sommelier Bert-Jan de Win heeft een voorliefde voor wijnen uit de zogenaamde Nieuwe Wereld. Favoriet is een Zuid-Afrikaanse van het wijnhuis De Toren waarin een Franse Bordeaux-druiven de smaakmaker zijn.

Bekijk hier de wijnkaart van Bert-Jan de Win

Reageer op dit artikel