artikel

De wijnkaart van Thom van der Heide

Horeca

Bent u ook benieuwd naar de wijnkaart van collega’s? De redactie van Misset Horeca wel. In nummer 1 zijn we daarom gestart met de nieuwe rubriek De wijnkaart van Thom van der Heide van restaurant Frouckje State in Rijperkerk vertelt over zijn manier van wijn inkopen en welke wijn zijn favoriet is. Hij is ook de eerste restaurateur die zich letterlijk in de wijnkaart laat kijken.

De wijnkaart van Thom van der Heide

thom van der heide wijnkaartBent u ook benieuwd naar de wijnkaart van collega’s? De redactie van Misset Horeca wel. In nummer 1 zijn we daarom gestart met de nieuwe rubriek De wijnkaart van Thom van der Heide van restaurant Frouckje State in Rijperkerk vertelt over zijn manier van wijn inkopen en welke wijn zijn favoriet is. Hij is ook de eerste restaurateur die zich letterlijk in de wijnkaart laat kijken.

Bekijk hier de wijnkaart van Thom van der Heide

Reageer op dit artikel