artikel

Gevarieerde wijnkaart

Horeca

Ook al heeft De Oude Raadskelder in Oldenzaal maar 48 couverts, de wijnkaart telt maar liefst 70 wijnen. Voor elke gast is er wel een wijn van zijn gading. Paradepaardje van maître-sommelier Almar Wessels is een wijn uit Patagonië, van Southern Most uit 2006. Deze huiswijn is een jonge, toegankelijke wijn met Sauvignon en Chardonnay die fris en fruitig is met rijpe tonen.

Gevarieerde wijnkaart

Ook al heeft De Oude Raadskelder in Oldenzaal maar 48 couverts, de wijnkaart telt maar liefst 70 wijnen. Voor elke gast is er wel een wijn van zijn gading. Paradepaardje van maître-sommelier Almar Wessels is een wijn uit Patagonië, van Southern Most uit 2006. Deze huiswijn is een jonge, toegankelijke wijn met Sauvignon en Chardonnay die fris en fruitig is met rijpe tonen. In de rubriek de wijnkaart van.. in Misset Horeca nummer 41 vertelt Wessels over zijn wijnkeuzes.

Bekijk hier de wijnkaart van Almar Wessels

Reageer op dit artikel