artikel

Libanese wijn als topper

Horeca

De Libanese wijnen van het wijnhuis Musar nemen een prominente plek in op de wijnkaart van sommelier Mark Bergevoet van Villa Copera in Tolkamer. Bergevoet verkoopt ze veel en graag. Hij importeert ze zelf en levert aan bekende toprestaurants. Naast Libanon sieren ook veel andere wijnlanden uit de oude en nieuwe wereld zijn kaart. De huiswijnen zijn Frans van origine. In Misset Horeca nummer 6 vertelt Bergevoet over zijn passie voor wijn.

Libanese wijn als topper

de wijnkaart van musarDe Libanese wijnen van het wijnhuis Musar nemen een prominente plek in op de wijnkaart van sommelier Mark Bergevoet van Villa Copera in Tolkamer. Bergevoet verkoopt ze veel en graag. Hij importeert ze zelf en levert aan bekende toprestaurants. Naast Libanon sieren ook veel andere wijnlanden uit de oude en nieuwe wereld zijn kaart. De huiswijnen zijn Frans van origine. In Misset Horeca nr. 6 vertelt Bergevoet over zijn passie voor wijn.

Bekijk hier de wijnkaart van Mark Bergevoet

Reageer op dit artikel