artikel

Vijf huiswijnen in Holten

Horeca

Maître-sommelier Paul Hoeré van De Swarte Ruijter in Holten heeft een voorliefde voor Duitse en Oostenrijkse wijnen. Verder is hij erg trots op de Provence-wijnen van Chateau Sainte Roseline uit 2005. De rosé van dit huis is zelfs de huiswijn in Holten. Verder zijn er nog vier andere huiswijnen. In Misset Horeca nummer 11 vertelt Paul Hoeré over zijn liefde voor wijn. Zijn mottto: ‘Geen wijn drinken is als wonen in Almere’.

Vijf huiswijnen in Holten

paul hoereMaître-sommelier Paul Hoeré van De Swarte Ruijter in Holten heeft een voorliefde voor Duitse en Oostenrijkse wijnen. Verder is hij erg trots op de Provence-wijnen van Chateau Sainte Roseline uit 2005. De rosé van dit huis is zelfs de huiswijn in Holten. Verder zijn er nog vier andere huiswijnen. In Misset Horeca nummer 11 vertelt Paul Hoeré over zijn liefde voor wijn. Zijn mottto: ‘Geen wijn drinken is als wonen in Almere’.

Bekijk hier de wijnkaart van Paul Hoeré

Reageer op dit artikel