artikel

Mijn internet: Martijn Aarts

Horeca

Martijn Aarts is de directeur/gastheer van het Kruisherenhotel Maastricht. Voordat Aarts directeur werd van het designhotel in Maastricht werkte hij als manager operations in Chateau St. Gerlach. Martijn houdt van spinning, skieën en mountainbiken. Verder is hij graag culinair bezig.

Mijn internet: Martijn Aarts

Profiel

Martijn Aarts

Martijn Aarts is de directeur/gastheer van het Kruisherenhotel Maastricht. Voordat Aarts directeur werd van het designhotel in Maastricht werkte hij als manager operations in Chateau St. Gerlach. Martijn houdt van spinning, skieën en mountainbiken. Verder is hij graag culinair bezig.

Favoriete website:

Hotellerie:

Allereerst kijk ik veel op onze eigen website Chateauhotels.nl. Hier staan vaak nieuwe publicaties op over één van onze locaties. Verder surf ik graag naar websites zoals W hotels.com, Gansevoorthotel.com en Bulgarihotels.com. Puur om inspiratie uit op te doen. Ook kijk ik regelmatig op designhotels.com om te zien welke nieuwe bijzondere hotels er bij zijn gekomen. Een favoriete website heb ik dus niet.

Actualiteiten:

Nu.nl en Nos.nl. Om op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurd in de wereld. Vaak toch erg belangrijk om op de hoogte te blijven om te weten wat er speelt in bedrijven van onze gasten en opdrachtgevers (en de wetgeving natuurlijk).

Favoriete weblog:

Kijk regelmatig op www.sargasso.nl. Staan leuke blogs op die mij af en toe toch van mening doen veranderen over bepaalde zaken.

Favoriete forum:

Kijk eigenlijk nooit op forums. Heb ik niet veel mee en kosten veel tijd om te lezen.

Favoriete social media:

Doe veel op LinkedIn.nl. Alle mensen die ik ontmoet zakelijk en privé zijn allemaal gelinked met mij. Ik zie LinkedIn meer als een grote database en soms handig om te kijken wie met wie gelinked is. Ook bij afspraken is het soms prettig om te weten wie wie kent. Digitaal netwerken kost weinig moeite en is soms heel interessant. Ben oprichter van de LinkedIn Alumni Hotelschool Maastricht Network Group (>1000 members) waar ik toch al weer veel oudklasgenoten ben tegengekomen, altijd leuk. Zo’n groeiende database van meer dan 1000 members wordt steeds interressanter voor bepaalde bedrijven.

Favoriete video(kanaal):

Mijn favoriete filmpje blijft ‘fish’. Gaat over hoe visverkopers van Pike Place in Seattle hun vis verkopen. Briljant om naar te kijken. Niet alleen vol met humor maar ook perfect om de belangrijkste managementtechnieken uit te halen.

Geheime internetip:

www.profpanel.nl. Veel handige tips om te ondernemen.

Eerder verschenen:

Reageer op dit artikel