artikel

Zomers

Horeca

Doppio Espresso introduceert een verfrissend ijsthee-concept in vier smaken: limoen, perzik, rode vruchten en citroen. De ijsthee wordt echter in poedervorm aangeleverd. Voeg water en ijs toe, even schudden in een cocktailshaker, eventueel garneren met mint of een stukje fruit en je hebt een verfrissend zomerdrankje.

Zomers

Sommige smaken zijn goed met alcohol te combineren. De drank bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Beleving, kwaliteit en goede marges zijn volgens Jonathan Teoh en Peter van Eijl de belangrijkste kenmerken van Blend Shaken Icetea Het concept wordt ook gevoerd in hun Doppio Espressobars in Groningen en Rotterdam. De bereiding is gemakkelijk en snel.

Met een startpakket (€149,95) kunnen ondernemers er eenvoudig mee kennismaken. Het bestaat o.a. uit glaswerk, shaker, gepersonaliseerde menukaarten en ingrediënten voor 200 consumpties.

Doppio Espresso, Joure. Tel. (0513) 41 93 63. www.shakenicetea.com; www.doppio-espresso.nl

Reageer op dit artikel