artikel

19 tot en met 21 februari<BR>BioFach

Horeca

De BioFach, 19 tot en met 21 februari a.s., is de meest toonaangevende biologische vakbeurs en wordt voor de 20ste keer in Neurenberg georganiseerd. De beurs toont een compleet aanbod van biologische levensmiddelen, dranken en body care producten.

19 tot en met 21 februari<BR>BioFach

Op donderdag 19 januari wordt er vanaf Rotterdam Airport een dagvlucht naar Neurenberg georganiseerd door Phaff Export Marketing, die ook de organisatie van de Nederlandse stand op de BioFach verzorgd. Het vliegtuig biedt plaats aan 166 personen en vertrekt om 7.45 uur. De kosten van deze excursie zijn € 445. Dit is inclusief transfer van en naar de beurs en een entreebewijs. ‘s Avonds om circa 20.30 uur land het vliegtuig weer op Rotterdam Airport.

Deze excursie werd voor het eerst georganiseerd in 2003 met een toestel voor 16 personen. Door de grote belangstelling van de afgelopen jaren biedt het toestel thans plaats aan 166 personen. Het zijn met name de importerende en exporterende bedrijven alsmede veel inkopers van retail en food service die van deze vlucht gebruik maken. Het ministerie van LNV organiseert aan het einde van de dag een receptie voor de excursiegangers op de Nederlandse stand.