artikel

Misset Horeca 41

Horeca

Misset Horeca 41

Misset Horeca 41

Koffiecafé

Douwe Egberts heeft een nieuwe franchiseformule, Koffie Café. ,,Wij denken dat het merk zo krachtig is dat we daar een aantrekkelijke formule op kunnen loslaten.’’

Veel overvallen

Het aantal overvallen in de horeca neemt rap toe. In de eerste zeven maanden van 2009 was er een toename van 23 procent ten opzichte van vorig jaar. Vooral hotels en snackbars zijn doelwit

Leesbare kaart

Een voor iedere gast leesbare wijnkaart. Met dat uitgangspunt onderneemt Addie van Olderen in de wijnbar van Van der Valk in Sassenheim. De smaak is leidend.

De Naakte Chef

Sergio Herman noemt zichzelf een laatbloeier. ‘Op de koksopleiding was ik een van de zwaksten, ik wist niets. Achteraf is het mijn geluk geweest, ik ben nooit beïnvloed door stages bij topchefs.’