artikel

Pasta met courgettebloem, sesamzaad en radicchio

Horeca

* eigen recept Bereiding – Snipper lente-ui. Snijd asperge is stukken. Rooster sesamzaadjes droog in de pan. – Bak peultjes en asperges beetgaar. Voeg doperwten en lente-ui toe. – Kook de pasta beetgaar. Meng pasta met groentemengsel. – Vul courgettebloemen met de kippenfarce en stoom deze gaar. – Snijd radicchio in vieren en bak de […]

Pasta met courgettebloem, sesamzaad en radicchio

* eigen recept

Bereiding

– Snipper lente-ui. Snijd asperge is stukken. Rooster sesamzaadjes droog in de pan.

– Bak peultjes en asperges beetgaar. Voeg doperwten en lente-ui toe.

– Kook de pasta beetgaar. Meng pasta met groentemengsel.

– Vul courgettebloemen met de kippenfarce en stoom deze gaar.

– Snijd radicchio in vieren en bak de parten in boter.

– Leg de gevulde courgettebloemen op de tagliatelle en bestrooi met sesamzaadjes. Garneer met radicchio.

« terug naar het overzicht

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels