artikel

Warm pastadessert met roomkaas en noten

Horeca

Bereiding – Schaaf amandel, hak pistaches fijn. Schraap vanille uit het stokje. Rasp de citroenschil. – Kook de capellini beetgaar en spoel koud. – Meng de roomkaas, de hüttenkäse en de suiker. Roer het ei door deze massa. – Voeg de zure room, vanille, pistaches, kaneelpoeder en citroenrasp toe. – Meng de pasta door de […]

Bereiding

- Schaaf amandel, hak pistaches fijn. Schraap vanille uit het stokje. Rasp de citroenschil.

- Kook de capellini beetgaar en spoel koud.

- Meng de roomkaas, de hüttenkäse en de suiker. Roer het ei door deze massa.

- Voeg de zure room, vanille, pistaches, kaneelpoeder en citroenrasp toe.

- Meng de pasta door de massa en schep in een ovenschaal. Strooi amandelschaafsel met broodkruim erover.

- Bak in de oven 40 minuten op 180º C.

- Bestuif vlak voor serveren met poedersuiker.

« terug naar het overzicht