artikel

Warm pastadessert met roomkaas en noten

Horeca

Bereiding – Schaaf amandel, hak pistaches fijn. Schraap vanille uit het stokje. Rasp de citroenschil. – Kook de capellini beetgaar en spoel koud. – Meng de roomkaas, de hüttenkäse en de suiker. Roer het ei door deze massa. – Voeg de zure room, vanille, pistaches, kaneelpoeder en citroenrasp toe. – Meng de pasta door de […]

Bereiding

– Schaaf amandel, hak pistaches fijn. Schraap vanille uit het stokje. Rasp de citroenschil.

– Kook de capellini beetgaar en spoel koud.

– Meng de roomkaas, de hüttenkäse en de suiker. Roer het ei door deze massa.

– Voeg de zure room, vanille, pistaches, kaneelpoeder en citroenrasp toe.

– Meng de pasta door de massa en schep in een ovenschaal. Strooi amandelschaafsel met broodkruim erover.

– Bak in de oven 40 minuten op 180º C.

– Bestuif vlak voor serveren met poedersuiker.

« terug naar het overzicht

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels