artikel

Blauwe bessentosti

Horeca

Ingrediënten voor 2 tosti’s

  • 100 gram blauwe bessen
  • 4 sneetjes wit- of bruinbrood
  • 1 eetlepel honing
  • versgemalen peper
  • 4 plakken zachte geitenkaas

Bereidingswijze:

tostiSnijd eventueel de korst van het brood. Leg de sneetjes brood naast elkaar en besmeer ze met honing. Maal er wat peper over. Verdeel 2 plakken geitenkaas over 2 sneetjes en schep de blauwe bessen erop. Leg daarop de andere plakken geitenkaas en dek deze af met sneetjes brood. Druk de sandwiches iets aan zodat de vulling er goed tussenblijft. Rooster ze in een tostiapparaat, contactgrill, onder een ovengrill of in een anti-aanbakkoekenpan goudbruin en serveer ze diagonaal gesneden en eventueel vastgezet met een prikker.

Variatietips:

  • Vervang wit- of bruinbrood eens door notenbrood of maïsbrood.
  • In plaats van geitenkaas is roomkaas of smeerkaas, rauwe ham en blauwe bessen ook heel lekker.
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels