artikel

Promotie

Horeca

Ondersteun uw verkoop met verrassende en ludieke acties en aanbiedingen. De gast zoekt ‘beleving’ en wil dus ook op een aangename manier kennismaken met nieuwe en onbekende producten. Lees hier tien leuke tips om bedrijf te promoten.

Promotie

Tip 1

Organiseer ‘eerste fust-feestjes’ bij de introductie van een nieuw speciaalbier. Of nodig gasten uit voor het legen van het laatste fust van een seizoensbier.

Tip 2

Kies voor het flexibel tapprogramma

Tip 3

Maak proefarrangementen voor groepen: met verschillende bieren of wijnen en enkele gerechten.

Tip 4

Verkoop op uw terras gericht grotere glazen voor pils. Dit levert meer bieromzet op en bespaart uw medewerkers handelingen.

Tip 5

Introduceer een ‘biermenu': drie of vier bieren die goed op elkaar aansluiten.

Tip 6

Laat gasten op drukke avonden sparen voor aanbiedingen op rustige avonden.

Tip 7

Werk met een Bier van de Maand-programma.

Tip 8

Organiseer proeverijen rond speciaalbieren, wijnen, whisky’s, cocktails of gerechten.

Tip 9

Zet pitchers in als u regelmatig groepen over de vloer of op het terras krijgt. Vraag groepen gericht of een pitcher willen.

Tip 10

Geef de BOB in het gezelschap twee of drie gratis frisdrankjes en de groep blijft langer zitten.