artikel

Geen stof

Horeca

Steeds vaker trekken horecazaken hun interieurstijl ook naar buiten door. Outrage! haakt in op deze trend. Dit betekent dat mensen zich geen zorgen meer hoeven te maken over weersinvloeden op hun meubilair.

Geen stof

Outrage! is gemaakt van een stof die zacht aanvoelt, er elegant en stijlvol uitziet en het hele jaar mooi blijft. Het geheim: het is geen stof, het is kunststof. ‘Een gedurfd en dynamisch assortiment en een echte innovatie in buitenmeubilair’, zegt Michel Deneef van Vervoort Meubelen.

Als voordelen van deze nieuwe stof somt hij op: volkomen weersbestendig, geen schimmelgroei, geen verkleuring door zonlicht, sterk en duurzaam materiaal, waterdoorlatend en gemakkelijk te reinigen, comfortabele en zachte zitting, uitstraling van design.

De collectie omvat dertien moderne ontwerpen en negen kleuren. Vervoort levert o.a. al clubs, loungebanken en fauteuils. De introductie is tijdens de inspiratiedagen van Vervoort op 8, 9 en 10 maart.

Vervoort, Goirle. Tel. (013) 534 00 34. www.vervoort.nl.

Reageer op dit artikel