artikel

Oud-Hollandse borrelgarnituur

Horeca

Er zijn van die typische borrelhapjes die ingebakken zijn in onze Nederlandse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan gevulde eieren, kleine gehaktballetjes, hapjes met paté, hamdomino’s, vishapjes met paling en zalm. Al deze appetizers misstaan nog steeds niet op de presenteerschaal tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of een ander feestelijke gelegenheid.

Oud-Hollandse borrelgarnituur

Tijdens de voorbespreking van zo’n feestelijke avond kunt al snel pijlen of uw gasten in zijn voor het, zeg maar, Oud-hollandse assortiment. Is dat het geval, kies dan voor een aantal van de hieronder beschreven recepten. Succes gegarandeerd.

Recepten:

* Koude gehaktballetjes

* Paténestjes

* Gevulde tomaatjes

* Cervelaathapjes

* Komkommerbootjes

Reageer op dit artikel