artikel

Presentatiesuggesties

Horeca

Laat alle ogen richten op uw bittergarnituur met deze drie presentatiesuggesties. Denk aan een halve meter borrelballen, een kaasgarnituurschotel of een Fiësta de Sombrero’s.

Presentatiesuggesties

1/2 meter borrelballen

U snapt hem al. Naast de inmiddels beroemde meter bier kunt u nu leuk inspelen door een ½ meter Borrelballen op de kaart te zetten.Er zijn diverse leuke langwerpige schalen te koop. Leg hierop naast elkaar 6 pikante balletjes en 6 lekker gekruide gehaktballetjes en voilà, u heeft een leuk en makkelijk te realiseren concept dat aan twee kanten snijdt. Uiteraard kunt u er nog apart een schaaltje dipsaus bijgeven.

Kaas garnituurschotel

Van kaas uit het vuistje kunt u echt iets leuks maken. Neem bijvoorbeeld een 5 vaksschaal en serveer daarop in ieder van de vier grote vakken gefrituurde kaashapjes en leg in het middenvak blokjes oude en/of jonge kaas. Decoreer het geheel met wat party-augurkjes, druiven en olijven Vul bijpassende sausbakjes met mosterd en een cranberrie- en/of currysaus.

Fiësta de Sombrero’s!

Serveer op een schotel van bruin aardwerk een portie (±10) Sombrero’s en u heeft op simpele wijze al de basis voor een echte Mexicaanse schotel.Om er echt een fiësta van te maken plaats u midden op het bord een bijpassend kommetje met Nacho-chips en maak het geheel af met twee kleine bruine sauskommetjes met bijv. een sals- en een currysaus.

Reageer op dit artikel