artikel

Slabladrolletjes met gekruide mihoen

Horeca

Ingrediënten voor 6 stuks

  • 6 grote slabladeren (Romeinse sla of lollo biondo)
  • 50 gram mihoen
  • 3 gedroogde tomaten op olie
  • 1 1/2 theelepel sesamolie
  • 1 1/2 eetlepel olie van de gedroogde tomaten
  • 1/2 eetlepel balsamicoazijn
  • peper en zout
  • jalapenopepersaus
  • 2 bosuitjes
  • 4 takjes koriander

Bereidingswijze:

Was de slabladeren en dep ze met keukenpapier droog. Bereid de mihoen. Hak intussen de gedroogde tomaten in stukjes. Klop een sausje van sesamolie met de tomatenolie, de stukjes gedroogde tomaat, de azijn, peper en zout en de pepersaus. Meng de uitgelekte mihoen door het saus. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in lange dunne reepjes.

Verdeel de mihoen over de slabladeren en verdeel de bosui en de takjes koriander erover. Rol de bladeren stevig op en zet ze vast met een cocktailprikker.