artikel

Tortillahoorntjes met garnalen-avocadosalade

Horeca

Ingrediënten voor 8 stuks

  • 1 rode peper
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 grote rijpe avocado
  • 1 bakje roze garnalen
  • 4 kleine bloemtortilla’s of wraps
  • 8 borrelglaasjes

Bereidingswijze:

Voorbereiden:

Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Klop van de peper, de olie, de gembersiroop, het limoesap en de sojasaus een sausje. Schil de avocado, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in hele kleine blokjes en schep ze door het saus. Voeg ook de garnalen toe aan het sausje. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Bereiden:

Vewarm de tortilla’s. Snijd ze doormidden. Draai elke halve tortilla tot een hoorntje en zet hem in een borrelglaasje. Vul de hoorntjes met de salade en serveer direct.