artikel

Anita van de Laarschot: California Orange

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,25 Vanille roomijs   0,25 Yoghurt mandarijnijs variegato   0,20 5 cl. slagroom   0,10 2 cl. saus   0,10 20 gr. vruchten   0,10 20 gr.decoratie   0,20 koekje   0,05 Totaal: 1,25 Totaalprijs 1,25 Brutowinstmarge 65% Verkoopprijs 3,75 Bereidingswijze: Vul een ijscoupe met sinaasappelijs, […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,25
Vanille roomijs   0,25
Yoghurt mandarijnijs variegato   0,20
5 cl. slagroom   0,10
2 cl. saus   0,10
20 gr. vruchten   0,10
20 gr.decoratie   0,20
koekje   0,05
Totaal: 1,25
Totaalprijs 1,25
Brutowinstmarge 65%
Verkoopprijs 3,75

Bereidingswijze:

Vul een ijscoupe met sinaasappelijs, vanilleijs en yoghurtmandarijnijs.

Garneer af met sinaasappel, kumquat, sinaasappelsaus met slagroom,

chocolade-decoratie en een koekje.