artikel

Aziza Hardadou: Patricia’s Dream

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen sinaasappelijs   0,40 1 bol yoghurtijs   0,20 10 cc saus   0,25 Sect brut   0,08 Decoratie   0,30   0,90 Totaal: 1,23 Totaalprijs 1,23 Brutowinstmarge 80% Verkoopprijs 6,50 Bereidingswijze: De opbouw van deze ijscoupe is die van een klassieke cocktails. Eerst de sect, dan […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen sinaasappelijs   0,40
1 bol yoghurtijs   0,20
10 cc saus   0,25
Sect brut   0,08
Decoratie   0,30
  0,90
Totaal: 1,23
Totaalprijs 1,23
Brutowinstmarge 80%
Verkoopprijs 6,50

Bereidingswijze:

De opbouw van deze ijscoupe is die van een klassieke cocktails.

Eerst de sect, dan de ijssoorten. Vervolgens de huisgemaakte tropische

saus bestaande uit gecarameliseerde sinaasappelzestes, passievrucht en

een vleugje advocaat over het ijs schenken. Decoreer af met o.a.

sinaasappel, passievrucht en mintblad.