artikel

Bert Waninge: Coffee el Capone

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen koffie-ijs   0,30 1 bol tiramisu   0,15 1 bol mascarpone   0,15 1 rozet slagroom   0,10 mascaronesaus   0,30 lepelbiscuit   0,10 Sambuca   0,10 Wafeltje van soezenbeslag   0,10   ——- Totaal: 1,30 Totaalprijs 1,30 Brutowinstmarge 74% Verkoopprijs 5,25 Bereidingswijze: Leg onderin het […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen koffie-ijs   0,30
1 bol tiramisu   0,15
1 bol mascarpone   0,15
1 rozet slagroom   0,10
mascaronesaus   0,30
lepelbiscuit   0,10
Sambuca   0,10
Wafeltje van soezenbeslag   0,10
  ——-
Totaal: 1,30
Totaalprijs 1,30
Brutowinstmarge 74%
Verkoopprijs 5,25

Bereidingswijze:

Leg onderin het glas een tipje room. Garneer hierop de stukjes

lepelbiscuit en besprenkel deze met een paar druppels Sambuca.

Schep hierop de bollen ijs. Schenk hierover de mascarponesaus.

Garneer af met het wafeltje.