artikel

Caroline Kooij: Coupe Cointreau

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bolletje sinaasappelijs   0,06 2 bolletjes vanilleijs   0,12 1 bolletje yoghurt-sinaasappelijs   0,06 50 gr. slagroom   0,11 50 gram mandarijntjes   0,20 1,25 cl. cointreau likeur   0,40 koekje/wafeltje   0,10 chocoladedecoratie   0,10 Totaal: 1,15 Totaalprijs 1,15 Brutowinstmarge 73% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Isoleer een […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bolletje sinaasappelijs   0,06
2 bolletjes vanilleijs   0,12
1 bolletje yoghurt-sinaasappelijs   0,06
50 gr. slagroom   0,11
50 gram mandarijntjes   0,20
1,25 cl. cointreau likeur   0,40
koekje/wafeltje   0,10
chocoladedecoratie   0,10
Totaal: 1,15
Totaalprijs 1,15
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Isoleer een koude ijscoupe met slagroom. Vul de coupe

met de ijsbollen. Garneer het ijs met mandarijntjes, cointreau en slagroom.

Maak de coupe af met een koekje, een raster van chocolade en

mandarijntje ter decoratie.