artikel

Coupe Bleu Lagoon

Horeca

Toef slagroom onderin de coupe zijkanten insmeren met chocoladesaus, 3 (cocos, bounty, chocolade) bollen ijs in de coupe, afmaken met een roosje chocolade 2 chocolade blaadjes, 1 cocoskoekje en 1 cocosbonbon en bestrooien met amandelschaafsel. Serveren met een glaasje Pinacolada.Kostprijs:€ 1.95 Vraagprijs:€ 4.99 De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij […]

Coupe Bleu Lagoon

Toef slagroom onderin de coupe zijkanten insmeren met chocoladesaus, 3 (cocos, bounty, chocolade) bollen ijs in de coupe, afmaken met een roosje chocolade 2 chocolade blaadjes, 1 cocoskoekje en 1 cocosbonbon en bestrooien met amandelschaafsel. Serveren met een glaasje Pinacolada.Kostprijs:€ 1.95

Vraagprijs:€ 4.99

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.