artikel

Dave Krijgsman: Coppa Uccelo

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelsorbetijs   0,12 Citroensorbetijs   0,09 Groene appelsorbetijs   0,09 40 cc slagroom   0,08 1/2 Galiameloen   1,00 Blauwe bessen   0,08 1 partje mandarijn   0,02 2 aardbeien   0,14 1/4 appel jonagold of elstar   0,05 babi cialdi (kleine hoorn)   0,05       […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelsorbetijs   0,12
Citroensorbetijs   0,09
Groene appelsorbetijs   0,09
40 cc slagroom   0,08
1/2 Galiameloen   1,00
Blauwe bessen   0,08
1 partje mandarijn   0,02
2 aardbeien   0,14
1/4 appel jonagold of elstar   0,05
babi cialdi (kleine hoorn)   0,05
     
Totaal: 1,67
Totaalprijs 1,67
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 6,50

Bereidingswijze:

Spuit in het midden van een bord een toef slagroom. Plaats hierop

de bol groene appel sorbetijs. Serveer hiernaast het sinaasappelijs en het

citroenijs. Maak vervolgens het bolletje appelsorbetijs op zoals op de foto.