artikel

Dave Krijgsman: Coppa Veneta

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffieijs 0,15 1 bol tiramisu-ijs 0,16 1 bol hazelnootijs 0,15 Chocoladesaus 0,12 35 gram slagroom 0,15 30 gram caramelcrème 0,15 20 gram Granellanootjes 0,15 20 cl. Alchermeslikeur 0,25 Ducatowafel met logo 0,02 Chocoladedecoratie 0,10 ——- Totaal: 1,40 Totaalprijs 1,40 Brutowinstmarge 70% Verkoopprijs 5,00 Bereidingswijze: Vul een […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffieijs 0,15
1 bol tiramisu-ijs 0,16
1 bol hazelnootijs 0,15
Chocoladesaus 0,12
35 gram slagroom 0,15
30 gram caramelcrème 0,15
20 gram Granellanootjes 0,15
20 cl. Alchermeslikeur 0,25
Ducatowafel met logo 0,02
Chocoladedecoratie 0,10
——-
Totaal: 1,40
Totaalprijs 1,40
Brutowinstmarge 70%
Verkoopprijs 5,00

Bereidingswijze:

Vul een coupeglas met 1 bol koffieijs, 1 bol tiramisu-ijs en 1 bol hazelnootijs.

Plaats hierbovenop de caramelcrème, besprenkel met granellanootjes en

hazelnootkrokant. Spuit er een toef slagroom op en giet er de alchermislikeur

overheen. Werk af met granellanootjes en hazelnootkrokant. Decoreer met

de ducatowafel met logo en een decoratie van chocolade.