artikel

Edwin van Es: Citrus onder de Zon

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sorbet sinaasappelijs   0,13 Sorbet grapefruitijs   0,14 Sorbet limoenijs   0,14 20 cc kumquatlikeur   0,54 80 gr. sinaasappelparts   0,09 50 gr. grapefruitparts   0,10 Garnering citrusfruit   0,08 ——- Totaal: 1,22 Totaalprijs 1,22 Brutowinstmarge 75% Verkoopprijs 5,25 Bereidingswijze: Schep de ijsbollen in de coupe. Schenk […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sorbet sinaasappelijs   0,13
Sorbet grapefruitijs   0,14
Sorbet limoenijs   0,14
20 cc kumquatlikeur   0,54
80 gr. sinaasappelparts   0,09
50 gr. grapefruitparts   0,10
Garnering citrusfruit   0,08
——-
Totaal: 1,22
Totaalprijs 1,22
Brutowinstmarge 75%
Verkoopprijs 5,25

Bereidingswijze:

Schep de ijsbollen in de coupe. Schenk er de kumquatlikeur overheen.

Serveer er sinaasappel en grapefruitpartjes bij, die gedrenkt zijn in de lieur

Werk af met citrusfruit.

Reageer op dit artikel